Japonistan.Com | Kapıda Ödeme!!!

İSTANBUL İçi Tüm Siparişleriniz Kapıda Ödeme Sistemimiz Devreye Girmiştir... İyi Alışverişler !

● Bulamadığınız Parçalar...

● Bulamadığınız Parçalar...
Bulamadığınız Parçayı Bize Sorun, Biz Sizi Arayalım...

12 Ekim 2010 Salı

Japonistan.Com | En Ucuz Yedek Parça Platformu

·  Japonistan.Comİleri Otomotiv Yedek Parça San.Tic.LTD.ŞTİ bünyesinde kurulan bir e-ticaret portalıdır. 20 yıllık bilgi ve tecrübe birikimine sahip bir yönetici ve teknik kadro tarafından yönetilmektedir.

İleri Otomotiv (İLPAR), İstanbul'da toplam 1600 m2 kapalı alana sahip konusunda eğitimli ve deneyimli 30 personelin çalıştığı, son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış iki bağımsız servisi işletmektedir. Servisler, tüm araçlara bakım-onarım hizmeti vermektedir.

İLPAR, kendi sahip olduğu iki servis yanında tüm Türkiye'deki diğer bağımsız servislere yedek parça dağıtımı konusunda da faaliyet göstermektedir.

Şirket, Türkiye genelindeki yedek parça satıcıları ve bağımsız servislere yurtiçi ve yurtdışı kaynaklardan aracısız olarak en uygun şartlarda temin ettiği (ağırlıklı olarak) Kore ve Japon gurubu araçlarına yönelik yedek parçaların satışını piyasadaki en uygun fiyatlarla toptan yapmaktadır.

Bu maksatla 2000 m2'lik Yedek Parça Deposu bulunan İLPAR kendi servislerinin ve diğer bağımsız servislerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

10 teknik personelin çalıştığı, 600 m2 kapalı alana sahip Firuzköy servisinde mekanik bölümünde toplam 4 lift mevcuttur. Bunun yanında bilgisayarlı motor test cihazları fren test cihazı ve amortisör test cihazı, arıza ve diagnosis maksatlı olarak kullanılmaktadır.

Çok az serviste bulunan robot çektirme cihazı ise ağır hasarlı araçların çektirme ve düzeltilme işlerinde büyük kolaylık sağlamaktadır. Boya renkleri renk koduna göre bilgisayarlı boya hazırlama cihazlarında hazırlanarak Fırın Boya Ünitesinde fabrika kalitesinde araç boyanmaktadır.

Ulaşımın oldukça kolay olduğu Servisin araç park sahası mevcuttur. Firuzköy servisinin aylık bakım kapasitesi 500 araçtır.

Güngören servisi ise özellikle ticari araç ağırlıklı olmak üzere hizmet vermekte olup, 1600 m2'lik kapalı alanına sahiptir. 18 personelin çalıştığı serviste 5 lift mevcuttur.

Ayrıca motor test cihazları, Fırın Boya, Şasi Çektirme Cihazları kullanılarak maksimum müşteri memnuniyeti sağlanmaktadır. Güngören Servisinin aylık bakım kapasitesi 900 araçtır.

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız muazzam bilgileriniz çok faydalı. Packard bell servisi olarak teşekkür ederim.

    YanıtlaSil